Assortiment

Bloem. Water. Zout. Dit zijn de standaard ingrediƫnten van mijn brood. Ik geloof heel sterk dat gezonde voeding een gezond lichaam maakt. Mijn broden bevatten geen toevoegingen (zoals verbeteraars) die, naar mijn mening, van nature uit niet in een brood thuis horen.

Desem! Ik kies bewust voor broden op basis van desem, een natuurlijk fermentatieproduct van bloem en water. Desembrood heeft een karaktervolle smaak en veerkrachtige structuur. Ik maak hiervan 2 varianten: desembroden volgens het Franse principe en de echte ‘zuurdesem’ variant. Volgens het Franse principe wordt er een minuscule hoeveelheid gist toegevoegd aan het brood. Hierdoor wordt het deeg iets sneller geactiveerd tijdens het rijpproces en blijft het brood toegankelijk voor iedereen. Mijn zuurdesem assortiment daarentegen bevat geen gist. Deze broden hebben langere rijp- en rusttijden nodig waardoor het een licht zuurdere smaak krijgt.

Zin om te proeven? Ontdek alvast onze bakdagen!

PUUR
met respect
voor de graansoort

Tarwe Zuurdesem
Haver Zuurdesem
Bruin Tarwe
Wit Tarwe
Volkoren Spelt
Wit Spelt
Rogge

COMFORT
verrijkt met zaden, pitten,
gedroogde vruchten,…

Zaden
Zonnebloem
Lijnzaad
Sesam
Deens brood
Rogge Verdomme

LUXE
verrijkt met boter
en zoetigheid

Suikerbrood
Rozijnebrood
Koekebrood
Chocoladebrood
Bolletjes

“Goeste” gekregen om ons desembrood te proeven?