Praktisch

Je kan brood afhalen aan de bakkerij,

kom binnen langs de poort. 

Productie & Winkel
Aveschoot 51A
9971 Lembeke

DI – WOE – DON – VR
14u00 – 20u00

Automaat Bentille
Moerstraat 28
9982 Bentille

DI tot ZON
doorlopend

Voedselteams
diverse locaties
in het Meetjesland & Gent

VRIJ
volgens uren van het team

Welkom

Dinsdag tot vrijdag van 14u00 tot 20u00
Aveschoot 51a, 9970 Lembeke

Staat de poort open, dan is Bakkerij BaaB open. Kom binnen langs de poort en wandel gerust even verder tot aan het afdak. De bakkerij is een kleine productieplaats aan ons huis, waar je brood kan kopen en afhalen. Er is geen winkelpersoneel, dus dankjewel voor je geduld.

Parkeren kan op de oprit of op de baan. Gelieve niet te parkeren op het fietspad, en bij het op- en afrijden altijd beide kanten van het fietspad te checken, voor de veiligheid van schoolgaande kinderen en fietsers!

Bestellen
Is handig, maar moet niet
Ten laatste 24u op voorhand
Via sms 0486/997424 of telefonisch 09/3300453

Wil je zeker zijn van je broden, bestel ze dan ten laatste 24 uur op voorhand (de lange rijstijd van desembroden, weet je wel…). Neemt niemand op als je belt, spreek gerust een boodschap in met vermelding van je naam, telefoonnummer, gewenste datum van afhaling en uiteraard je gewenste bestelling. Hoor je niets van mij, dan is je bestelling genoteerd en haalbaar, anders bel ik je op.

Heb je geen brood besteld? Geen nood! Je kan er gewoon één komen kopen, want er is steeds een mooie voorraad.

Extra
verkooppunten, verkoopmomenten en activiteiten

Je kan de BaaB-broden ook op andere plaatsen kopen: bij de Karmamarkt in Brugge, op de boerenmarkt in Kaprijke, via voedselteams in Oost-Vlaanderen, tijdens activiteiten van Angär in Kaprijke, …

Occasioneel ben ik ook in het weekend open, of vind je me op een lokaal evenement. Bekijk de facebookpagina voor meer informatie.

Wil je graag een grotere bestelling plaatsen voor een specifieke dag of gelegenheid? Of heb je interesse om het BaaB-brood op te nemen in je assortiment?
Neem gerust contact met me op, en dan bespreken we samen de mogelijkheden.